تحولات لبنان و فلسطین

روز گذشته خانم اِنگل ماری رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل در ایران با حضور در هفتمین همایش اسوه‌های صبوری با خانواده‌ قربانیان تروریسم و اقدامات ضد امنیتی سازمان منافقین به گفت‌وگو نشست.

استاندارد دو گانه اروپا در مهار منافقین

در این دیدار، بازماندگان اقدامات ضد امنیتی تروریستی با محکوم کردن اقدامات تروریستی فرقه رجوی و یک بام و دو هوای دولت‌های اروپایی در رفتار با این گروهک تروریستی از نماینده سازمان ملل خواستار رسیدگی به جنایات و مطالبه حمایت نکردن اروپایی‌ها از تروریست‌ها شدند. در جریان این نشست، زهرا سادات لاجوردی نماینده مردم تهران مطرح کرد: آنچه ما را ناراحت می‌کند این است که اروپایی‌ها می‌خواهند جای جلاد و شهید را عوض کنند، بنابراین باید با ارائه روایات درست از جنایات تروریست‌ها و پیگیری‌هایی که در این خصوص در حال انجام است به پرونده‌های بخش‌بندی شده در سطوح مختلف حقوق بین‌الملل رسیدگی شود. فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین در مجلس نیز رسیدگی حقوقی و قضایی و مجازات عاملان ترور در هر سطحی و هر جایی از دنیا را خواستار شد و گفت: لازم است در حوزه رسانه‌ای مظلومیت کشورهای درد و رنج کشیده به‌درستی منعکس شود. اعضای خانواده‌های قربانیان ترور نیز در این جلسه داستان ترور مربوط به خانواده خود را تشریح کردند و خواستار پیگیری پرونده‌های آن‌ها از نهادهای بین‌المللی شدند.
در همین زمینه یک کارشناس مطالعات تروریسم در گفت‌وگو با خبرنگار قدس گفت: حضور گروه‌های تروریستی در اروپا تا به امروز دستخوش تحولات فراوانی بوده و چندین مرحله تحول و تغییر را پشت سر گذاشته‌اند.
سلیم صدیقی با بیان اینکه این تحولات شامل تغییر مواضع اروپا دربرابر این گروه بوده، گفت: در مرحله نخست، حضور منافقین در اروپا به‌ویژه پس از فرار رجوی و بنی صدر مدنظر است که دولت‌های غربی به‌خصوص فرانسه از آن‌ها استقبال کردند. وی افزود: غربی‌ها برای استفاده ابزاری از آن‌ها در آلمان، فرانسه و انگلستان برنامه‌ریزی کرده بودند و اگرچه این قضیه علنی نبود اما رفتارشان در آن زمان به عنوان چراغ سبزی بود برای تداوم حیات فرقه رجوی.
این کارشناس تروریسم‌شناسی با اشاره به اینکه در مرحله دوم از روابط غرب و منافقین، دولت‌های اروپایی در یک دوره با گذاشتن نام منافقین در لیست سازمان‌های تروریستی سیاست چماق و هویج را اعمال کردند تا بتوانند هرچه بیشتر آن‌ها را کنترل کنند، اضافه کرد: با گذشت این دوره و بالا رفتن میزان کنترل غرب بر تصمیمات فرقه، آن‌ها از لیست سازمان‌های تروریستی اروپا در سال ۱۳۸۷ خارج شدند. اروپایی‌ها با چنین اقدامی و اجرای سیاست مهار دوگانه، منافقین را تاجایی که خطری برای کشورخودشان نباشد محدود و سعی کردند خطر آن‌ها را روی ایران اسلامی متمرکز کنند.
صدیقی با تأکید بر اینکه سیستم‌های امنیتی غرب گزارش‌های کاملی از گروه‌های تروریستی مستقر در این کشورها دارند، خاطرنشان کرد: غرب از یک سو به تروریست‌ها پناه می‌دهد و از سوی دیگر چون ارتکاب جرم منافقین ربطی به شهروندان و امنیت اروپا ندارد با آن‌ها برخورد قانونی نمی‌کنند.
وی در پایان با بیان اینکه تعامل سه دهه گذشته غرب و منافقین پر از تناقضات است، گفت: قانون کشوری مثل فرانسه به تروریسم حساس است اما در عین حال از مقر تروریست‌های منافقین در پایتخت و برخی نقاط این کشور حفاظت و پشتیبانی می‌شود و برای آن‌ها مجوز تجمع، میتینگ و فعالیت‌های جمعی در اغلب نقاط اروپا صادر می‌کنند. این رفتار متناقض در حالی انجام می‌شود که این دولت‌ها از نقض گسترده حقوق بشر در روابط درونی این گروه، کشتار کردهای عراق و تجاوز به مناطق مرزی ایران در عملیات شکست خورده فروغ جاویدان اطلاع داشته و دارند.

خبرنگار: شمس‌الدین نجفی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.